Mladež DSHV-a gost na III. Programskoj konvenciji Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine

U Žepču je 3.9. održana III. Programska konvencija Mladež HDZ BiH pod sloganom “GENERACIJA ODLUČNOSTI” na kojoj su u ime Mladeži  Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini bili Ninoslav Radak, predsjednik Mladeži DSHV-a Podružnica Subotica i Marin Piuković, predsjednik Mladeži DSHV-a. 

Uz predsjednika dr. Dragana Čovića Konvenciji Mladeži nazočila je i Borjana Krišto, kandidatkinja HNS-a BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH te izaslanstvo stranačkih dužnosnika, nositelja listi i kandidata svih razina u BiH.

Kandidatkinja Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjana Krišto obraćajući se Mladeži HDZ-a BiH istaknula je važnost današnjeg događaja jer je upravo Program temelj rada i djelovanja HDZ-a BiH.

“Budite ozbiljni i odgovorni i uz ono što jeste, vaše znanje, vaša kadrovska osposobljenost,  vjerujem da će te vi u budućnosti biti oslonac HDZ-a BiH tako i hrvatskog naroda, s velikom ponosom na vas, vjerujem u našu snagu, vjerujem u naše zajedništvo, vjerujem u našu budućnost“, poručila je Borjana Krišto, kandidatkinja Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Mladeži HDZ-a BiH danas u Žepču.

Predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mate Lončar u svome obraćanju kazao je kako je Mladež HDZ-a BiH uvijek imala potpuno povjerenje središnjih tijela HDZ-a BiH i predsjednika dr. Dragana Čovića, a to se potvrdilo i sada prilikom formiranja svih listi za Opće izbore u BiH. „Isticanje vrijednih, novih i energičnih mladih ljudi na ključna mjesta najavljivao mjesecima prije okončanja postupka utvrdivanja kandidacijskih listi. Predsjedniče u ime svih nas želim Vam reći hvala, ali i isto tako želim Vam reći kako ćemo Vaše povjerenje znati opravdati“.

U pozdravnom govoru Piuković je iskazao podršku predizbornim aktivnostima koje provodi Mladež HDZ BiH na čelu s predsjednikom Matom Lončarem za predstojeće Opće izbore u Bosni i Hercegovini.