„Somborska zimska čarolija“

U sklopu manifestacije „Somborska zimska čarolija“ koja se održava na Trgu Svetog Trojstva, 27. prosinca u 10 i 17 sati na Ćelavom trgu će biti organizirane kreativne radionice „Novogodišnja priča“, od 12 sati bit će organizirana škola jahanja, a sat vremena kasnije škola klizanja. Dječja igra “Nemam vremena za Djeda Mraza” započet će u 18 sati, a od 19 sati bend Z.S.P. Nastup domaćeg benda “TRILOGY” započet će u 20.30 sati.
28. prosinca, od 10 do 17 sati održat će se Kreativna radionica “Sneško Belić”, a škola klizanja bit će otvorena od 13 sati. U 18 sati na „Ćelavom trgu“ započinje predstava za djecu „Novogodišnji upitnik šume“, a od 19 sati započinje koncert „Pet minuta slave“. Bend FIT nastupit će u glazbenom programu od 20.30 sati.
Tijekom Somborskih zimskih čarolija klizalište će također raditi na Trgu Svetog Trojstva. Cijene ulaznica su nepromijenjene u odnosu na prethodnu godinu i koštaju 100 dinara za djecu do 18 godina, studente s indeksom i umirovljenike i 200 dinara za odrasle. Najam klizaljki je besplatan.