Novi broj tjednika »Hrvatska riječ«

Novi broj tjednika »Hrvatska riječ«, među ostalim, piše o ljetnim programima za učenike hrvatske nastave koji se održavaju na Hrvatskom primorju, te se bavi posljedicama nedavnog nevremena – brojnim zahtjevima za nadoknadu štete osiguravajućim kućama, ali i nestašicama crijepa i majstora za popravke. Tu je i tekst posvećen afričkoj kugi svinja i njezinim posljedicama. Nastavlja se serijal o iskustvima Hrvatske tijekom deset godina članstva u Europskoj uniji, a tu je i priča o restauracija etno salaša u Đurđinu. »Hrvatska riječ« donosi i tekstove s natjecanja u pucanju bičevima i sportskog dana mladih u Đurđinu, dužijance u Maloj Bosni, izložbi »S Božjom pomoći« u Subotici. Ovotjedna gospodarska rubrika posvećena je pčelarima Spomenki i Zvonku Kurucu iz Sonte. U intervjuu za tjednik govori Zoran Vakula, glavni meteorolog Hrvatske radiotelevizije.

Novine iz života Hrvata u Srbiji možete pratiti i na internetskoj stranici www.hrvatskarijec.rs, Facebook i Instagram stranici »Hrvatske riječi« (https://www.instagram.com/hrvatska_rijec/?hl=en) te Twitter nalogu tjednika (https://twitter.com/HRijec?t=W2zvapgXibeS-QhvV6tNxQ&s=09).

Pratite nas i putem mobilne aplikacije »Hrvatska riječ«, koja je besplatna i može se skinuti s platforme Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=io).