Novi broj na kioscima

Novi broj tjednika, među ostalim, bavi se temom aktivizma žena na selu, te piše o novim izbornim uvjetima iz kuta hrvatskih manjinskih stranaka.
Tjednik donosi i tekst o upisu Tamburaške prakse u Nacionalni registar nematerijalne kulturne baštine te piše o prekograničnom projektu Hrvatska – Srbija »Horis-Horse ride in Srem«.
Tu je i tekst o arhitektu Ivi Kurtoviću koji je projektirao zgradu Spomen zbirke Pavlja Beljanskog u Novom Sadu, kao i priča o mladom gospodarstveniku Luki Kujundžiću koji se bavi proizvodnjom češnjaka. Tjednik piše i o 20 godina vjeronauka u školama u Srbiji a možete saznati i kako je bilo na prvom festivalu dramskog amaterizma »DRIM fest« u Subotici.
U intervjuu za tjednik govori dr. sc. Dražen Živić, pomoćnik ravnatelja Instituta društvenih znanosti »Ivo Pilar«. Novine iz života Hrvata u Srbiji možete pratiti i na internetskoj stranici www.hrvatskarijec.rs te Facebook i Instagram stranici tjednika. Pratite nas i putem mobilne aplikacije »Hrvatska riječ«, koja je besplatna i može se skinuti s platforme Google Play.