Novi broj tjednika Hrvatska Riječ

Novi broj tjednika, među ostalim, donosi razgovor s poznatim jezikoslovcem prof. Rankom Bugarskim na temu negiranja hrvatskog jezika u srpskim udžbenicima te piše o jesenskoj berbi i žetvi kao i o rastu cijena kukuruza, soje i pšenice.
Tjednik donosi i priču o inicijativi za osnutak još jedne hrvatske udruge u Srijemu koja bi povezala Hrvate u selima Hrtkovci, Nikinci i Platičevo.
Tu je i tekst o sonćanskoj književnici Ruži Silađev koja je dobila nagradu »24. oktobar« Općine Apatin te gospodarstvenici i vlasnici »Sitničarnice« Snežani Prćić iz Subotice.
Također, možete saznati i kako je bilo na Susretu amaterskih dramskih društva u Somboru, online XXI. Festivalu bunjevački pisama u Subotici te manifestaciji »Preprekova jesen« u Novom Sadu.
U intervjuu za tjednik govori Nataša Dragojlović, koordinatorica Nacionalnog konventa o EU.
Novine iz života Hrvata u Srbiji možete pratiti i na internetskoj stranici www.hrvatskarijec.rs te Facebook i Instagram stranici tjednika. Pratite nas i putem mobilne aplikacije »Hrvatska riječ«, koja je besplatna i može se skinuti s platforme Google Play.