Novi broj tjednika »Hrvatska riječ«

Novi broj tjednika »Hrvatska riječ«, među ostalim, piše o prvom desetljeću Hrvatske u Europskoj uniji kao i o svečanosti useljenja i blagoslova prostorija Hrvatskog doma – Matice u Subotici.

Tjednik donosi i tekstove s obilježavanja 100 godina prisutnosti Družbe Kćeri milosrđa u Subotici kao i s proslave 250. obljetnice izgradnje župne crkve sv. Pavla u Baču.

»Hrvatska riječ« donosi i izvješće s kolokvija u ZKVH-u pod nazivom »(Ponovni) Osnutak Drame na hrvatskom jeziku u Narodnom kazalištu u Subotici«

Ovotjedna gospodarska rubrika posvećena je subotičkom fotografu Andreju Imriću.

Među ostalim, možete saznati kako je bilo na Festivalu marijanskih pisama u Monoštoru, Zavjetno-zavičajnom danu u Vajskoj, Dužijanci u Bajmaku, Ljetnoj školi hrvatskog jezika, kulture i duhovnosti na Cresu…

U intervjuu za tjednik govori dr. sc. Vladimir Mihić, profesor na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

Novine iz života Hrvata u Srbiji možete pratiti i na internetskoj stranici www.hrvatskarijec.rs, Facebook i Instagram stranici »Hrvatske riječi« (https://www.instagram.com/hrvatska_rijec/?hl=en) te Twitter nalogu tjednika (https://twitter.com/HRijec?t=W2zvapgXibeS-QhvV6tNxQ&s=09).

Pratite nas i putem mobilne aplikacije »Hrvatska riječ«, koja je besplatna i može se skinuti s platforme Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=io).

Projekat podržalo Pokrajinsko tajništvo za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice