Žigmanov i Vuksanović kod Plenkovića

Predsjednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković primio je u utorak predsjednika Hrvatske građanske inicijative Adrijana Vuksanovića i predsjednika DSHV-a Tomislava Žigmanova.

»Susret s predstavnicima hrvatskih zajednica izvan Hrvatske. Želimo puno uspjeha Adrijanu Vuksanoviću i HGI na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori. Nastavljamo kvalitetan dijalog i suradnju s Tomislavom Žigmanovim za daljnje unaprjeđenje položaja Hrvata u Srbiji«, napisao je Plenković na Twitteru.

»Komunikacija i suradnja na visokoj razini postala je partnerska! Hvala velika na tomu postignuću Andreju Plenkoviću, predsjedniku Vlade Republike Hrvatske! Plijene i jednako kvalitetni suradnički odnosi i s Adrijanom Vuksanovićem, predsjednikom Hrvatske građanske inicijative iz CG!«, objavio je nakon sastanka predsjednik Žigmanov.

Ovaj koordinacijski susret poslužio je i kao pripremni uoči najavljenog skorog posjeta premijera Plenkovića hrvatskoj zajednici u Srbiji, u prigodi svečanog otvorenja sjedišta hrvatskih profesionalnih institucija u Subotici.

Projekt: Cronline news

Pokrovitelj: Pokrajinsko tajništvo za kulturu, javno informiranje i odnose s vjerskim zajednicama