Akcija sistematske deratizacije

Gradska uprava Subotica, Tajništvo za komunalne poslove, energetiku i promet, u suradnji s Oris d.o.o. Sombor i članovima grupe ponuđača: Ciklonizacija a.d. Novi Sad i Zavodom za antirabičnu zaštitu Pasterov zavod Novi Sad, provodi akciju sistematske deratizacije na području Grada Subotice koja će trajati do 1. studenog. Ova sistematska akcija provodit će se u svim naseljenim mjestima – po kućanstvima i objektima kolektivnog stanovanja – stambenim zgradama.
Deratizacija je za sve građane besplatna, potrebno je samo da omoguće vidno označenim stručnim operativcima da postave pripravak, kao i da se pridržavaju dobivenih uputa. U okviru akcije koristit će se moderni biocidni preparat odgođenog djelovanja u tvorničkom pakiranju od 500 grama, a građani će sve upute za uporabu i mjere opreza dobiti otisnuto na pakiranju.
Točni datumi kada će operativci obilaziti njihov dio grada ili naseljeno mjesto građani će moći vidjeti na oglasnim pločama u svojim mjesnim zajednicama. Oni građani koji ne budu kod kuće u vrijeme kada operativci budu u njihovom dijelu mjesne zajednice, dobit će obavijest da pripravak mogu naknadno preuzeti u sjedištu svoje mjesne zajednice.
Za dodatne informacije možete se obratiti Emini Salapura, Oris d.o.o. Sombor, Bezdanski put bb, 25000 Sombor, na telefon: 025/515 50 55.