Idemo na Etnokamp

SUBOTICA – U najavi je dvanaesti po redu Etnokamp, kojeg vjerujem s nestrpljenjem iščekujete. Ako planirate i ove godine sudjelovati u ovome sjajnom petodnevnom druženju, nemojte čekati nego se što prije prijavite, jer se spisak popunjava.
Tema ovogodišnjeg Etnokampa, bit će Božić. Dakle Božić u kolovozu, nešto do sada neviđeno. Ako sumnjate u prethodnu rečenicu, donekle ste i u pravu, jer neće baš zapravo biti Božić, ali će se u brojnim radionicama koje pripremaju organizatori naći izrada betlehemskih štalica, pleteni (božićni) kolač s figuricama od tijesta, izrada ukrasa za bor i … ne smijem sve otkriti, znam samo da će biti i pjesme, plesa, glume, kuhanja… Sve u znaku Božića. Sigurna sam da će i biti tako veselo kao za Božić.
Kao i svake godine, posljednjeg, petog dana bit će organizirana prodajna izložba dječjih radova nastalih u kampu te završna priredba.
Za sve vas koji još ne znate, Etnokamp će biti održan od 26. do 30. kolovoza, a organizira ga Hrvatska čitaonica u suradnji s Gradskom knjižnicom Subotica.
Prijave se primaju najkasnije do 10. kolovoza i to putem telefona ili Vibera 069/101-70-90 ili 063/116-92-00 (Bernadica Ivanković) a može i e-mailom na: bernadica@gmail.com. Cijena petodnevnog aranžmana je 1.000 dinara.