Nastup i tri koncerta za kraj sezone na Ljetnoj pozornici

Za kraj ljetne sezone na Paliću, posjetitelji Ljetne pozornice mogu očekivati predstavu “Durologije” i koncerte Sergeja Ćetkovića, Aleksandre Radović i benda “Bajaga i instruktori”.
Svojevrsna standup predstava Branka Đurića Đura, predstava Djurologija jedna je od najgledanijih predstava u regiji i šire i zbirka je Đurinih razmišljanja o svemu što ga nasmijava ili muči u današnjem životu. Na Ljetnoj pozornici predstava će se igrati u četvrtak 12. rujna s početkom u 20 sati.
Dva dana kasnije, 14. rujna, na pozornici na otvorenom nastupit će Sergej Ćetković, koji će za subotnju publiku upriličiti još jedan nezaboravan koncert. Ne propustite priliku uživati u nježnim i romantičnim zvucima u subotu na Ljetnoj pozornici u 20:30.
Nakon prošlogodišnjeg uspješnog koncerta na Paliću, jedna od naših najpopularnijih pop pjevačica Aleksandra Radović ponovno će nastupiti na Ljetnoj pozornici u nedjelju, 15. rujna, s početkom u 20:30.
Na kraju ljetne sezone Palić će ugostiti jedan od naših najpopularnijih rock sastava „Bajaga i Instruktori“, koji ove godine obilježava veliku obljetnicu – 35 godina postojanja i uspješnog rada. U sklopu Jubilarne turneje, oni će 28. rujna s početkom u 20:30 izvesti koncert na Ljetnoj pozornici.