Veliko zanimanje za prijam kod gradonačelnika Subotice

„Neposredna komunikacija s građanima je, svakako, jedan od najvažnijih segmenata rukovođenja gradom. U izravnoj komunikaciji s građanima želim čuti njihove prijedloge, sugestije, inicijative i probleme koji se odnose na ingerencije Gradske uprave, kako bi zajednički došli do rješenja i pridonijeli boljem funkcioniranju našega grada. Glas naroda je iznimno važan, tim prije što prilično vjerno oslikava stanje u društvu. Moj tim i ja ćemo, naravno u granicama naših mogućnosti i ovlasti, poduzeti sve da pomognemo našim sugrađanima“, izjavio je danas gradonačelnik Subotice Stevan Bakić nakon prvog prijama građana koji će se, kako je i najavljeno, održavati svake srijede, od 12 do 14 sati, u Plavoj dvorani Gradske kuće.
Uz isticanje da se u vrijeme prijama svi direktori javnih i javno-komunalnih poduzeća na teritoriju grada Subotice nalaze pri telefonima i da su u obvezi odavati se na svaki poziv vezan za prijam i ozbiljno pristupiti rješavanju iznesenih problema, gradonačelnik Bakić je rekao da se od 28. kolovoza, kada je objavljeno da će srijedom primati građane, za prijam javilo više od 30 Subotičana.
Tijekom današnjeg prijama, dodao je gradonačelnik, građani su priopćavali probleme iz gotovo svih područja, uz konstataciju da su, kako je naveo, on i njegov tim posljednja instanca koja im može pomoći.

Foto: subotica.rs