Kontejneri za kabasti otpad naredni tjedan u Novom Žedniku, Verušiću, Maloj Bosni i Mišićevu

Ovoga tjedna kontejneri za kabasti otpad bit će postavljeni u Novom Žedniku, Verušiću, Maloj Bosni i Mišićevu.

U MZ »Novi Žednik« kontejneri za kabasti otpad će biti postavljeni sutra i prekosutra (2. i 3. listopad) na uglu Filipa Kljajića i Matka Vukovića, na uglu Ilije Lubarde i Save Kovačevića, na početku Antala Kiša, u Ulici Bose Milićević (kod doma kulture), na uglu Ilije Lubarde i Nikole Tesle, na kraju Bačvanske ulice (livada).

U MZ »Verušić« kontejneri za kabasti otpad će biti postavljeni u srijedu (4. listopada) Čantavirskoj cesti (kod doma mjesne zajednice), Šištak (naspram Srednje ulice), preko puta bivšeg »Agrokombinata« (u blizini starih kuća) i na Žedničkoj cesti (kod autobuske stanice »Boda«, poslije Radine kafane).

U MZ »Mala Bosna« kontejneri za kabasti otpad će biti postavljeni u četvrtak (5. listopada) u Subotičkoj broj 12 (kod trgovine) i broj 65, potom kod stadiona, preko puta hangara, na sredini Ulice VLadimira Nazora, Kucura centar i Kaponja (otkupna stanica).

U MZ »Mišićevo« kabasti otpad će se moći odložiti u petak (6. listopada) na sredini Sarajevske ulice, kod doma mjesne zajednice i na sredini Karlovačke ulice.

 

Kontejneri za odlaganje kabastog otpada postavljeni su u sklopu akcije jesenskog održavanja gradskih i prigradskih mjesnih zajednica Javnog komunalnog poduzeća Čistoća i zelenilo« Subotica.