Kampanje pod nazivima “Pažljivo sa životima” i “Gledaj da te vide”

Savjet za sigurnost prometa Grada Subotice organizira od danas do četvrtka, 21. rujna, dvije kampanje pod nazivima »Pažljivo sa životima« i »Gledaj da te vide« kojima je obuhvaćena edukacija o pravilima prometa od najmlađih do učenika završnih godina Gimnazije i mladih.

Edukacija je počela jutros u vrtiću »Sanda«, nastavljena je u 10 i 30 u vrtiću »Lastavica«, a u 12 sati slijedi u vrtiću »Školica«, te u Novoj općini za učenike srednje Građevinske i Tehničke škole. U 13 i 30 počinje u Osnovnoj školi »Sonja Marinković« i u Novoj općini za učenike završnih godina Ekonomske srednje škole, a u 18 sati u Gimnaziji »Svetozar Marković«, također za učenike završnih razreda, te u isto vrijeme na Trgu slobode gdje su do 20 sati planirane aktivnosti s mladima.

U utorak, 19. rujna, edukacija počinje u 7 i 30 u OŠ »Sonja Marinković«, a u 13 i 30 u OŠ »Szécsenyi István«.

Nastavlja se u srijedu, 20. rujna, u 7 i 30 u OŠ »Jovan Mikić«, a u 13 i 30 ponovno u OŠ »Szécsenyi István«.

U četvrtak, 21. rujna, od 10 do 14 sati, na Auto-tržnici planiran je trening sigurne vožnje za motocikliste i mopediste.

Edukacije na montažnom poligonu održavaju se za predškolce i učenike prvog i drugog razreda, dok učenici trećeg i četvrtog razreda prolaze obuku na virtualnom poligonu, obavještavaju iz Savjeta za sigurnost prometa Grada Subotice.